meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


Confrontatie Rutte na crisisberaad: ‘Kunt u nog wel leiding geven?’

Mark Rutte geeft tekst en uitleg na het crisisberaad over de verkiezingsuitslag en de onvrede vanuit de samenleving over dit kabinet. De premier spreekt van een indringend gesprek met de kopstukken van de coalitiepartijen, na een duidelijk signaal van de kiezer.

Bij De Telegraaf vind je het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Je krijgt alles te weten op het gebied van entertainment, misdaad, geld, verkeer en royalty. Ook delen wij de meest opmerkelijke video’s die je niet gemist moet hebben. Wil je meer (exclusieve) video’s? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief: https://telegraaf.nl/videoupdate

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: