meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


Gajadien: ‘sommige koersbeheersingsmaatregelen kunnen nooit van VHP-adviseurs komen’ – ABC Online

Vandaag vindt de voortzetting plaats van de openbare vergadering in De Nationale Assemblee over de koersontwikkeling en -beheersing. Parlementariërs krijgen de ruimte om te reageren op de aangekondigde maatregelen van president Chan Santokhi, zoals hij dat afgelopen dinsdag deed.

VHP-fractieleider Asis Gajadien kan zich niet terugvinden in alle maatregelen. Hij vindt zelfs dat sommige van deze maatregelen haaks op de filisofie van de VHP staan, de partij van Gajadien en de president. Daarnaast bestaan sommige van deze maatregelen reeds enige tijd, maar de uitvoering laat op zich wachten.

Hervormingen in het beleid richting de Centrale Bank van Suriname, zijn één van de eerste punten die doorgevoerd moeten worden. Ook de fiscale maatregelen is duidelijkere prioriteitsstelling nodig. Gajadien stelt voor een onderminister te benoemen die belast wordt met staatsuitgaven.

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: