meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


‘Vergeven kan ik. Vergeten niet’ Jandino Asporaat blikt terug op de Coronatijd…

Hij was een van de ‘weigerartiesten’ in de coronatijd die nee zei tegen de coronapas. Hij cancelde al zijn optredens, want ‘als niet iedereen toegang heeft, treed ik niet op’. Geen makkelijke keuze, maar toch hield hij zijn rug recht. Tv-persoonlijkheid Jandino Asporaat blikt met Flavio Pasquino terug op die coronaperiode. Wat heeft hij verloren, wat heeft het hem gebracht en hoe kijkt hij aan tegen de wereld van nu?

Jandino Asporaat is bekend van zijn typetjes op tv zoals Judeska in FC Kip (RTL4) en baby Jason in Vlogmania (NPO). Hij mocht tal van grote shows presenteren met bekende Nederlanders zoals Johnny de Mol jr., Gerald Joling en Gordon, maar in 2018 gooide hij het roer om. Hij beëindigde zijn contract met RTL, omdat hij ruimte wilde maken voor zingeving. ‘De zender wilde daar geen zendtijd aan besteden en voor mij was dat een voorwaarde. En dus heb ik RTL vriendelijk bedankt.’

Sinds 2022 treedt Jandino weer op in theaters. ‘Maar er waren zalen die mij als een gevaar zagen en het me kwalijk namen dat ik een standpunt innam. Nu willen ze weer zaken doen, maar ik ben er nog even niet klaar voor. Vergeven kan ik, maar vergeten niet.’

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: