meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


Essed blijft erbij: Bouterse zal veroordeeld worden – ABC Online Nieuws

Hugo Essed, advocaat van de nabestaanden in het 8-december strafproces, blijft erin geloven dat Bouterse schuldig zal worden bevonden aan moord. Vandaag was de voortzetting van de hogerberoepzaak, waarbij advocaat Irvin Kanhai zijn pleidooi gehouden heeft. Kanhai eistte vrijspraak voor alle 5 cliënten. Essed vond het pleidooi van Kanhai een herhaling van wat er eerder reeds is gezegd. ‘He is damn guilty’, zegt Essed naar aanleiding daarvan. Aan die opvatting is niets veranderd.

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: