meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


Personeel Ashiana uit misnoegen over slechte situatie; minister garandeert verbetering – ABC

Het personeel van Huize Ashiana is de situatie bij de ouderen instelling beu. Er heerst een onhygienische situatie en er zijn geen middelen om het werk naar behoren te doen. Er is een achterstand in het uitbetalen van de verschillende toelages voor vervoer, kleding. Sommige mensen werken jaren daar maar hebben geen vaste aanstelling. De werknemers hebben vandaag hun misnoegen geuit tegenover de minister Sociale Zaken & Volkshuisvesting en zijn staf, en eisten dat er meteen voldaan werd aan de eisen. Minister Uraiqit Ramsaran Sociale Zaken & Volkshuisvesting wil een structurele oplossing voor de problemen bij Ashiana. Hij hoopt niet dat de situatie van afgelopen week zich herhaald. Ramsaran heeft het personeel voorgehouden dat eind april zaken in orde worden gemaakt. Vakbondsvoorzitter Rudalgo Palmtak hoopt dat wat is afgesproken daadwerkelijk wordt nagekomen. De acties worden voorlopig aangepast. Het personeel neemt voorlopig genoegen met wat afgesproken is, maar wil gauw weer aan de onderhandelingstafel.


Posted

in

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: