meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


Macron en Xi Jinping: gaat China de Russische agressie veroordelen? | The Friday Move

Dit is een fragment uit The Friday Move met Wilfred Genee. Aan tafel zit Bernard Hammelburg. Macron vroeg of China de Russische agressie wilde veroordelen. Voor de bespreking leek het erop dat China naar de kant van Europa ging bewegen. Niets blijkt minder waar, want toen Xi aan het woord was zei hij net als de afgelopen maanden dat beide partijen redelijke belangen hebben bij de oorlog. Het Kremlin heeft direct gereageerd en gaf aan dat Chinese bemiddeling in de Oekraïense oorlog wordt uitgesloten. De Russen lijken geenszins te willen zoeken naar oplossingen en zijn vastberaden om de oorlog door te zetten.

Facebook: https://www.facebook.com/bnr.nieuwsradio

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: