meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


Waarom verouderen sommige mensen sneller dan anderen?

Hoor jij vaak dat je een babyface hebt? Moet jij nog altijd je ID tonen wanneer je een flesje wijn wil kopen? Of denken kennissen die je na lange tijd terugziet dat ze met je moeder/vader aan het spreken zijn? Sommige mensen verouderen biologisch écht sneller dan anderen. En dat ligt onder andere aan de lengte van je telomeren. Wat dat zijn, dat legt moleculair epidemioloog dr. Dries Martens (UHasselt) ons uit. En let goed op, want die telomeren, die wil je zo lang mogelijk lang houden.

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: