meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


‘Leven in achterdocht en angst werpt geen vruchten af’ – Ilana Rachel Daniel

Bekijk de video ook via:
https://www.blckbx.tv/binnenland/leven-in-achterdocht-en-angst-werpt-geen-vruchten-af-ilana-rachel-daniel

Ilana Rachel Daniel bereikte via blckbx in maart 2021 miljoenen mensen wereldwijd met haar waarschuwing voor het vaccinatiepaspoort. Bekijk hier de inspirerende speech waarmee ze tijdens de blckbx meet-up de hele zaal in beroering bracht.

Israël liep wereldwijd voorop met de vaccinatiecampagne en de invoering van het discriminerende vaccinatiepaspoort. De uitzending waarin politica en gezondheidsadviseur Rachel Daniel de wereld waarschuwde voor de ontstane tweedeling in de maatschappij, is met 1,7 miljoen views één van de best bekeken blckbx-video’s. Daarom mocht zij niet ontbreken bij de eerste blckbx meet-up van 26 maart.

In haar toespraak blikte ze niet alleen terug op die coronajaren, maar wierp ook haar licht op de duisternis die zich momenteel aan ons opdringt, zoals de uitrol van een controlemaatschappij, massasurveillance, de om zich heen grijpende censuur en het transhumanisme.

Het tij kan nog gekeerd worden en die sleutel hebben we zelf in handen. “Wij schrijven het verhaal net zo goed als zij,” vertelde ze de ademloze zaal. “We kunnen de wereld niet veranderen, noch elkaar. Maar we kunnen wel ons perspectief veranderen en dat verandert dan weer de wereld.” En uiteindelijk zal alles goedkomen, weet ze. “Als het niet goed is, is het niet het einde.”

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: