meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


Humor niet welkom, docent ontslagen | Een gesprek met Thijs Poelhekke

Rogier van Bemmel in gesprek met docent Nederlands en komiek Thijs Poelhekke.

Tot tweemaal toe werd Thijs Poelhekke al na korte tijd ontslagen als leraar Nederlands, vanwege komische tweets van zo ’n 10 jaar terug. Het werd redelijk breed uitgemeten in diverse media, terwijl juist de media en de manier van berichtgeving één van de thema’s is die Thijs uitvergroot en ridiculiseert in zijn rol als komiek op Twitter.

Een kritisch gesprek over het functioneren van de media. Over het propagandamodel van Noam Chomsky. Over eenzijdigheid en een gebrek aan consistentie en zelfreflectie. “Het Amerikaanse perspectief is voor een heel groot deel bepalend voor de nieuwsvoorziening hier”.

Onze website: https://denieuwewereld.tv/

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: