meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


Tjeerd de Groot complimenteert Caroline van der Plas ‘Had niet gehoeven’ Stikstofdebat Tweede Kamer

Tjeerd De Groot (D66) vraagt Caroline van der Plas (BBB) of laatstgenoemde de benodigde kosten voor de plannen voor stikstofreductie zal gaan steunen, waarna De Groot zijn complimenten uitspreekt voor zijn persoonlijke lezing van de beantwoording van Van der Plas – Stikstofdebat, Tweede Kamer.

Spreker: Caroline van der Plas – Boer Burger Beweging. Interrupties door: Tjeerd de Groot – D66. Voorzitter: Vera Bergkamp. Bewindspersonen: Christianne van der Wal-Zeggelink – Minister voor Natuur en Stikstof. Fragmenten uit: Tijdelijke wet Transitiefonds landelijk gebied en natuur – Tweede Kamer 19 apr 2023. Locatie: Plenaire zaal B67, Tweede Kamer.

Abonneren op Arnews ▶ https://bit.ly/2V7xP3O

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: