meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


President verschijnt niet op afspraak met leerkrachten en stuurt ministers – ABC Online Nieuws

President Chan Santokhi had vandaag om 9u een afspraak met actievoerende leerkrachten. Santokhi had de leerkrachten uitgenodigd om met een delegatie van 25 personen te praten over oplossingen van de problemen in het onderwijs. De leerkrachten werden ontvangen door 3 ministers en andere afgevaardigden.

Trekker van de leerkrachten, Meredith Hoogdorp, zegt dat minister Albert Ramdin de leerkrachten heeft gegerandeerd dat zij in aanmerking zullen komen voor waardebonnen. Het bedrag is nog niet bepaald en voor wanneer zij dat zullen ontvangen. Hoogdorp zegt dat de leerkrachten bonnen ter waarde van SRD 5000 per maand willen om rond te komen.

Verschillende leerkrachten die ondersteuning hebben gegeven aan het protest, deelden hun ervaring om voor de klas te staan. Zij komen niet uit en nemen het in overweging om Suriname te verlaten en naar het buitenland te gaan waar de voorzieningen voor leerkrachten beter zijn.

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: