meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


Buitenparlementaire partijen: ‘1 person, 1 vote, 1 value’ bij wijziging kiesstelsel – ABC Online

Vandaag hebben buitenparlementaire politie partijen een persconferentie belegd over de wijziging van het Kiesstelsel. Zij zijn er het allemaal over eens dat het principe van ‘1 person, 1 vote, de norm moet worden. Het principe van landelijke evenredigheid geeft meer vetrouwen, meer vrijheid, stimuleert het nationaal denken en zorgt voor een doorbraak van etnische- en kapitalistische politiek. Angelic del Castilho, voorzitter van DA’91, voerde het openingswoord. Zij benadrukte dat vernieuwing in de politiek hoognodig is.

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: