meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


Goede managers benoemen in de gezondheidszorg – ABC Online Nieuws

De NPS hield gisteravond een discussieavond met als thema: “ Prioriteiten in de crisis van de gezondheidszorg”. De inleiders waren Jerrel Pawiroredjo en Robert Brohim. In het panel zaten Walther Jap Tjoen Sang en Angele Koenbansila. Dr. Jerrel Pawiroredjo schetste eerst een algemeen beeld en deed daarna voorstellen. Zo zou onder meer het ministerie van Volksgezondheid in de breedte versterkt moeten worden. Dr. Brohim ging ondernmeer in op de beperkte capaciteit die beter ingezet moet worden en hij pleitte ervoor dat goede managers benoemd worden.


Posted

in

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: