Boejakka Alfa Faya Blackz

Mijn naam is Jefney Maynard-Kuntiri en ik ben opgegroeid als oudste zoon in een gezin dat bestond uit vader, moeder en zes kinderen. Wij groeiden op in Paramaribo, Suriname in het Tamenga project. De familie was, en is nog steeds, zeer muzikaal. Op zeer jonge leeftijd kwam ik voor het eerst op de Bühne met Johanman Seedo, leadzanger van Reinforcement. Dat muziek maken begon bij mij al met 11 jaar, samen met deze bandformatie.

Vanuit deze ervaring begon ik samen met mijn neef Bad Jimmy Man shows te geven in de Dancehall scene van Paramaribo. Zo stonden we onder andere in voorprogramma’s van de welbekende artiest Papa Touwtjie. We gaven vaak shows weg in de Anthony Nesty Sporthal, Olifant en Amos Stadion. Bekend bij een breder publiek werden we met het nummer “Waai Mie No Mang Tiking Moro.”

Via actuele Soemo, een van onze kanalen op YouTube… Vergeet niet te abonneren.

Op radio KBC werd vaak aangekondigd waar we die avond dan zouden optreden, door presentator Guno Ravenberg.

Op mijn veertiende vertrok ik naar Nederland en ben ik hier nog steeds. Toen moest de muziek om een aantal redenen ook naar een lager pitje, zoals scholing onder andere. Wel bleef ik actief. Zo nam ik bijvoorbeeld een aantal nummers op met The Eastgarden Family. Muziek werd toen een van mijn beste hobby’s. Nummers uit die periode waren Troe Srananman, Badman Jimmy, Badman Jefney en nog een aantal, en die staan allemaal op YouTube.

Ik vind mezelf een geboren artiest en wil mensen laten genieten van muziek, in dit geval reggaemuziek en de bijbehorende boodschap meegeven.

So be ready for Boejakka Alfa Faya Blackz,
ik ben weer terug, en op een hele andere level.

We set the trend while orders follow…

johny ‘Di Real English‘ Griffith
Geplaatst in . Maak een bladwijzer van de permalink.