J&L Cosmetics & More

in België

Wie we zijn

Verkopers in cosmetica en zelfzorgartikelen:

Een glimlach meer doet de wereld geen kwaad

Schrijver onbekend

Special

Tonka Olie, voor hoofdhuid en haarverzorging. Stimuleert de doorbloeding en geeft het haar mooie glans. Goed tegen roos, haaruitval en bevordert haargroei.

Naast Tonka Olie ook de volgende verzorgingsproducten

Tonka Moisturizer, is puur en – goed voor elk type haar en hoofdhuid. Geeft glans aan het haar, stopt haaruitval, voorkomt het ontstaan van dooie punten en helpt ook tegen lichte haarroos.

Wacht niet tot je klachten hebt, maar zorg ervoor dat klachten wegblijven…

Tonka Olie en de Tonka Moisterizer zijn een ‘tan bun fu skin’, voor preventieve zelfzorg

Marlon Rozenblad

Deze komen van een oud inheemse nalatenschap, voorouders van meneer Rozenblad. Marlon Rozenblad is een bekende hairdresser en eigenaar van Culture Hairstudio in Paramaribo, Suriname. Bij behoefte aan behandeling kunt u zich tot hem wenden en ook hij heeft de oliën op voorraad.

Sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar via J&L Cosmetics & More in België. Een oud middel tegen klachten van alle tijden, een traditie die nooit verloren mag gaan.

Plannen voor de toekomst

Het aanbieden van handgemaakte sieraden uit kralen van hout, steen, metaal maar ook kunststoffen. Op een eigentijdse maar vooral ook een eigenwijze aan kleuren en kwaliteiten voor jong en oud en voor groot en klein. J&L Cosmetics & More voor dagelijks en op speciale dagen.

Koekjes uit de Surinaamse keuken…

Dus, blijf ons volgen.

J&L Cosmetics & More in België
Bereikbaar op Facebook

Geplaatst in . Maak een bladwijzer van de permalink.